Sunday, January 6, 2013

Hari Bertambah Dekat Dengan Kematian

Suriati bagi kepsi...Maseh Su...Mengidam kepsi,tetibe Su muncul..x sengaja meleleh...
(Macam tu la kot prasaan ibu2 yg mengidam n ditunaikan hasrat hatinya)
(Tapi mane boleh ikutkan sangat apa yg ibu mgandung nak,kan kena didik baby sejak dari kandungan lagi)
Kak Asiah bagi stokin pink berbulu lembut,,sangat fluffy...lembuuuut~ boleh pakai time tido..

Baby Annisa' Maskuri yg bagi,,siap bg sajak lagi dalam blog die, Nisa nampak je ganas, tapi dalam hati ada taman...^_^

Syukran Ummi Hafsah..seksi la bende ni..hikhik..

Ayat-ayat Cinta...Mendalam ye maksudnya...

Nampak ayat,'Selamat Mengingati Mati'...Zaaap! Ni mesti kak Fiqah..haha maseh akak..^^

Huh,dah la DM kat Twitter je...Hehe maseh awak...=)

Sehingga ke hari ini,tertanya-tanya,apakah persamaan kak long dengan kaktus...eerrrmmm~

Sebelum balik Tanjung Malim lagi,mama dah belikan kek..x aci,,belum birthday lagi..haha makan kek seminggu awal..maseh mama n abah n adik-beradik yang nakal tapi dicintai...
Last but not least, trimas to sahabat-sahabat yang susah-susah buat surprise di KFC BHL dengan kek atas meja...Malu sebenarnya, ye la,siapa la saya....sayang korang...=) Nur Aisyah Jamaludin, Nur Hidayah Baharuddin, Khairunnisa Maskuri, Husnil Khatimah Hussin, 'Atiqah Zamri, Huda Yusof, Hafiza Hafinas, Aina Mardiah, dan juga sahabat2 lain yang wish..Gambar xde nak upload kat sini..huhu...*konon x nak dtg,nak letak barang la,nak baca plantae la*

p/s: Sayang korang semua. fullstop.



No comments:

Post a Comment